KERN|TEAM

Een multidisciplinair werkveld vraagt om een multidisciplinair kern team. Lost Founders vertrouwt op specialisten die hun sporen in teamverband en individueel ruimschoots hebben verdiend.

FOUNDER|CREATIVE

Geurt Kreijns

Heeft contentbranding zo ongeveer uitgevonden. Van oorsprong grafisch ontwerper, dus laat hij graag zien hoe jouw merk eruit ziet.

(ONLINE) MARKETEER

Chantal Ockeloen

Online advertising heeft geen geheimen voor deze dame. Daar maakt ze geen geheim van.

VIDEO 

Arno Baretta

Zet content graag in beweging… letterlijk. Regiseren, belichten, draaien, editten, animeren. Hij draait er zijn hand niet voor om, dat doet de camera al… draaien.

WEBDEVELOPER

Jeffrey van Draanen

De digitale wereld kent hij als zijn broekzak. Bedenk iets en Jeffrey weet hoe het gebouwd, geprogrammeerd of ontwikkeld moet worden.

VORMGEVING 

Linda Hilhorst

Dol op mooi opgebouwde sheets. Niet alleen bij het curlen ook op haar scherm. Of het nu print-, of onlinemedia, POS- of PPT-materiaal is. Het wordt tot in de puntjes verzorgd.

MARKETING WARROOM KENNIS MAKEN?

Marketing Warrooms heb je in verschillende vormen en maten. De essentie is dat alle eigenzinnige professionals vanaf het begin betrokken zijn en samen met jou invloed hebben op het creatieve proces. Zo staan vanaf het begin alle neuzen dezelfde kant op en draagt iedereen optimaal bij aan briljante contentbranding!